Vi Elsker 90´erne -festarit Tanskassa – weekend getaway

Vi Elsker 90´erne -festarit Tanskassa – weekend getaway

*Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Huhtikuussa sain kutsun Room 5 Agencyn järjestämälle reissulle Tanskan Rødovreen ja Vi Elsker 90´erne -tapahtumaan. Suunnitelmissa oli fiilistellä ysärijytää kesän ensimmäisillä festivaaleilla ja samalla pitää rento viikonloppu hyvällä porukalla. Kutsu kävi juuri silloin, kun kaipasin taukoa kevään loputtomalta tuntuvaan duunirumbaan. Täytyy sanoa, että pieni breikki ja mahdollisuus heittää aivot narikkaan tekivät tehtävänsä.

Perjantai-illalla lensimme Turun porukan kanssa Helsingistä Kööpenhaminaan, jossa meitä oli vastassa aikaisemmin päivällä paikalle saapunut Room 5:sen kiertuemanagerikaksikko. Kentältä ajoimme suoraan Jyllingeen, joka on kaunis, lähes idyllinen kalastajakaupunki 40 kilometrin päässä Kööpenhaminasta. Majoituksena kahdeksan hengen poppoolle toimi upea Airbnb-kämppä rauhallisella omakotitaloalueella. Viimeisille sekunneille asti kestänyt työviikko oli väsyttänyt yrittäjän niin totaalisesti, että uni iski reippaasti ennen puolta yötä. Lauantaina nautiskelin aamukahvini ulkona hyvin nukutun yön jälkeen.

Jyllinge Airbnb

Viikonlopun päätapahtuma järjestettiin Tanskan pääkaupunkialueella sijaitsevassa Rødovren kunnassa. Jonkun verran festareita ja tapahtumia kiertäneenä on todettava, että Vi Elsker 90´erne -kinkereissä oli toimivat järjestelyt alusta loppuun. Bäkkärialueelle pääsi kulkemaan sujuvasti ilman turhaa odottelua ja tapahtumahenksu teki vaikutuksen ammattimaisella sekä ystävällisellä otteellaan. Koko festivaalialueen tarjoilu pelasi ilman pitkää jonottamista ja lava-alueen ympäristö oli rakennettu järkevästi niin, ettei 16 000 ihmisen massa tukkinut yhtäkään kulkuväylää.

Cartoons ja Room 5 Agency
Cartoons ja Room 5 Agency

Viikonlopun ehdottomia tähtihetkiä olivat nostalgiaa pulppuavat live-keikat ja kepeä tunnelma yleisön keskuudessa. Omiksi suosikeiksi nousivat E-Typen, BoBon ja Leila K:n keikat. Room 5:sen edustama espanjalainen Las Ketchup oli pirteä tuulahdus tanssijytän keskellä.

Musiikilla on kummallinen vaikutus fiilikseeni tilanteessa kuin tilanteessa. Parin päivän getaway rennossa ympäristössä hyvien tyyppien ja musiikin keskellä oli kaivattu tauko kiireiseen arkeen. Tulipa myös humpattua useamman kerran edestä ihan tosissaan. Kokemuksena Vi elsker 90´erne -tapahtuma on ehdottomasti käymisen arvoinen. Vahva suositus.

crew
Room 5 tiimipaidat: Schmidt Communications

ISO kiitos Room 5 unohtumattomasta viikonlopusta, olette kultaa!

Mel

Parhaat hinnat lennoille – momondo.fi

Tätä tekstiä kirjoittaessa soi: Dj BoBo – FREEDOM

Lue myös: Hetki aikaa mahdollisuuksille, carpe diem!

Close Menu

Melina Schmidt