Marraskuun kuulumiset: paskaa lattialla ja uusi e-opas

Marraskuun kuulumiset: paskaa lattialla ja uusi e-opas

Marraskuun viimeisiä viedään ja monessa yrityksessä vietetään vuoden kiireisintä aikaa. Moni ahertaa saadakseen tilikauden kunnialla päätökseen ja painaa pitkiä päiviä loppukirin nimissä. “Kohta saa levätä” ja “ei ole enää paljoa jäljellä” -lausahdukset kaikuvat monesta suunnasta. Itse lukeudun samaan pienyrittäjien ryhmään, joka tekee kaikkensa varmistaakseen loppuvuoden sujuvuuden yrityksessään. Nyt mennään eikä meinata, vaikka läpi kivimuurien!

Menesty-sarja sai jatkoa

2017 vuoden marraskuussa julkaisimme Menesty somessa, 30 + 5 ideaa sisältömarkkinointiin e-kirjan. Digitaalisessa oppaassa esittelen ideoita instagram-postausten tekemiseen avainsanoilla henkilöbrändi, osallistavat, huvin vuoksi, business up ja lisäarvo. Tänä vuonna Menesty-sarja sai jatkoa, kun kuun puolivälissä Menesty hakukoneissa, 20 askelta sisällön hakukoneoptimointiin e-opas julkaistiin S-Comin verkkokaupassa.

Muutama päivä ennen uusimman oppaan julkaisua muistan ajatelleeni että ei helvata, miten taas olen laittanut itseni stressaavaan tilanteeseen. Let´s be honest, e-kirjojen ja uusien tuotteiden luominen on super hauskaa, mutta samaan aikaan sielua raastavaa sekä todella haastavaa. Nyt se on kuitenkin ulkona, phew! Suuri kiitos kaikille teille, jotka olette oppaita ostaneet ja tietysti Team S-Comille, joka tosissaan teki töitä lanseerauksen kanssa. Ensi vuonna uudestaan, hihhih! 😀

Menesty hakukoneoptimoinnissa e-opas

Marraskuun paskakeikka

Olemme muuton jälkeen kotiutuneet todella hyvin uuteen toimistoon. Hämeenkadun residenssistä tuntuvat tykkäävän sekä tiimi että kylässä käyneet asiakkaat. Kuluneen viikon tiistaina vessa otti loparit ja roiski likavedet pitkin poikin tilaa. Aa että, tämähän tästä vielä puuttui! Äksidentti sattui puoli tuntia ennen asiakaspalaveria, siinä sitä sitten oltiin ja ihmeteltiin että mitäs nyt. Ei muuta kuin asiakkaat sisään tervetulosanoilla “vessa ei muuten toimi”, palaveri purkkiin ja putkimies paikalle. Eipä siinä, hauskaa oli vaikka hikitippa ohimoa pitkin valahtikin. Loppu hyvin kaikki hyvin, vessa toimii taas ja saimmepa uuden posliininkin, kyllä nyt kelpaa!

Support Small Business Saturday

Support your local dealer! Tänään 24.11. vietetään “tue pienyrittäjää lauantaita”. Vaikka päivä ei (vielä) ole saavuttanut yhtä suurta suosiota kuin edellisen päivän kulutusjuhla Black Friday, haluaisin muistuttaa meitä kaikkia, että pienikin ostos pienyrittäjän verkkokaupassa tai kivijalassa saattaa kruunata yrittäjän päivän. Lue myös 10 tapaa tukea pienyrityksiä ja ojenna kätesi!

Energiaa vuoden pimeimpään aikaan!

Mel

Tätä tekstiä kirjoittaessa soi: Welshly Arms – Legendary

Lue myös: Kuka huolehtii yrittäjästä?

Close Menu

Melina Schmidt